4 november 2012

Tv-Serier [v44] del 2

Beauty and the Beast s1x04
Vad jag gillar Vincent, han är nog den som är snyggast i serierna jag ser nu. Jag trodde däremot det skulle bli mer långdraget om att de hittat han och visste vem han är och hela den biten men de har med andra ord mer handling att visa. Tror det kommer bli mer och mer fokusering kring Vincent och Catherines relation och känslor. 

the Vampire Diaries s4x04
Nu fick vi äntligen veta mer om "de fem".  Som vanligt ska Damon dra över Elena till att göra saker hon egentligen inte vill, han vill få Elena att bli precis som han.
Rebekah visade äntligen känslor och just nu hade jag önskat att hon hade hittat någon att få dela sitt liv med, hennes hat grundar i förlorad och sviken kärlek. Tänk om Stefan och Elena hittar ett sätt att bli mänskliga igen och få leva och dö tillsammans, och när Elena sa så där i slutet så vet vi att Stefan och Klaus kommer hjälpas åt. Men de verkar inte vara ensamma om att försöka få fram kartan.
Arrow s1x04
Jag tror att jag blev lika besviken som Oliver i början, jag hade hoppats att han äntligen skulle få en kompanjon. Har ni sett att Laurels pappa har hur mycket hår som helst på bröstet? När de filmade in på hans ansiktet så det ut som det var hur mycket hår som helst som stack upp från skjortan och jag tänkte bara att han kanske förvandlas till en varulv. Typiskt att han skulle komma på vad Oliver håller på, han hatar han ju redan sedan innan, han behövde inte få mer vatten på sin kvarn, men på något sätt måste han ta sig ur den här situationen för han kan ju inte sluta vara "the Arrow" redan i avsnitt 4 och speciellt inte när han äntligen har fått lite hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...