29 november 2012

Nya kommande serier

Mistress
Handlar om ett gäng tjejer som har komplicerade kärleksliv och samtidigt försöker de hitta sig själv blandat med allt annat i livet.
Jag tror jag antingen kommer älska eller hata den här serien. 

the Carrie Diaries 
Handlar om Carrie från sex and the city, fast nu går vi tillbaka och får se hennes liv som tonåring och hur hon var då. Eftersom jag har läst böckerna måste jag ju ge serien en chans.

Cult
Cult handlar om en journalist-bloggare vid namn Jeff och Sky som är produktionsassistens för en populär tv serie som heter Cult. De kommer bland annat återskapa brott som tas upp i tv serien.
Trailern såg riktigt bra och det är ju några kända ansikten som man kommer få se bl.a. Alona Tal (Kelly) från Supernatural, Matt Davis(Jeff) från supernatural och Roberts Knepper (Billy Grimm) från Prisonbreak. 


Jag trodde faktiskt att jag skulle få lite lugnare på serie fronten efter jul nu när en del serier läggs ner men det kommer ju så klart nya man måste spana in, tur det även kommer ett jul uppehåll så man får se ikapp där man har hamnat efter. 
Har ni några nya serier som ni har tänkt spana in? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...