30 oktober 2012

P.C. Cast & Kristin Cast - Vampyrens märke [House of Night #1]

Det här är första delen i House of Night serien, i den här första boken så får man följa Zoey som en dag i skolan blir märkt i pannan av en död eller odödlig hur man nu vill se det, hans uppgift är att leta upp ungdomar med ett visst dna och märka dem. 

Zoey måste nu skynda sig till ett Nattens hus där hon ska under ett par år genomgå förvandlingen, men det finns så klart även de vars kropp stöter bort förvandlingen och dessa dör en plågsam död men lärarna på Nattens hus kan såklart hjälpa dessa så det blir mindre plågsamt.

Zoeys mamma blir arg och hennes styvpappa försöker låsa in henne på rummet så att hon inte kan fly för han vet andra sätt att ovända de "märkta". Så för att genom gå förvandlingen tvingas Zoey ta till flykt till sin mormor. 

Jag blev positivt överraskad över boken, den var väldigt spännande och det hände jätte mycket så det ska bli spännande att läsa fortsättningen och jag hoppas verkligen att de håller samma fart och är händelserika. 
Betyg 5 av 5

3 kommentarer:

  1. Jag kanske ska ta tag i den här serien nu när du gav så fint betyg :) Den skrivs upp på min att-läsa-lista!

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte också om första boken och ska läsa de andra delarna också vid något lämpligt tillfälle :)

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du också börjat läsa House of night, jag tycker jättemycket om dem!

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...