5 oktober 2012

I min brevlåda #14






 Buthler & Öhrlund - Återvändaren  Fortsättningen på en serie som jag ännu inte har läst, men min bror gillar verkligen dessa böcker, speciellt de i serien som handlar om Christopher Silferbielke. Så nu har jag hela serien och ska ge mig i kast med den, speciellt nu när jag fick ett recensions ex från Massolit förlag.
Stefan Tegenfalk - Pianostämmaren Den här boken har jag verkligen längtat efter, jag älskade Tegenfalks första böcker som skulle bli en trilogi men det här är fjärde boken.
Fifty Shades trilogin - Nu när jag verkligen gillade första delen som jag nyss läst på svenska så kunde jag inte hålla mig utan beställde de på engelska.(Jag kan inte vänta till januari för att läsa sista delen..)
Katerina Janouch, Unni Lindell, Buther & Öhrlund - De böcker som jag saknade i serier som gick att få tag i, Unni Lindells första böcker i serien går inte att köpa nya längre...
John Green - Var är Alaska  En bok jag blev nyfiken på och många andra verkar ha läst mycke bra av den här författaren :)

2 kommentarer:

  1. Var är Alaska har jag också, började läsa den men hade så mycket annat på G så jag kunde inte riktigt få läsro i kroppen så jag la den åt sidan efter några kapitel och tänkte att jag får ta tag i den nån annan gång... och den ligger fortfarande kvar i "ska läsa"-högen ;)

    SvaraRadera
  2. Oooooh!! Är så avundsjuk på dig, vill också läsa del två och tre av Fifty shades nu!! Men väntar på de svenska istället, buuuh. Haha.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...